Veel gestelde vragen

* Ik wil een naam erop geborduurd hebben ? Ja , op de meeste artikelen kan achteraf een naam geborduurd worden.

*Op welke manier kan ik betalen / ik kan geen rekeningnummer vinden !. Betalen kan door het bedrag over te boeken naar mijn rekening. U krijgt van mij altijd eerst een mailtje met het totale bedrag  , in deze mail vermeld ik dan ook  mijn bankrekeningnummer.

*Wat zijn de verzend kosten ? Dit is afhankelijk van het gewicht en grootte van het pakketje.  U krijgt van mij altijd eerst een mailtje wat de totale kosten zijn.

*Kan ik mijn bestelling ook afhalen ? Ja dat kan , na het maken van een afspraak. Je kunt dan contant betalen. ( let op! pinnen niet mogelijk)

* Hoe kan ik met jullie in contact komen ? Dit kan door het invullen van het formulier dat op de pagina CONTACT staat . U krijgt van mij dan altijd een reactie terug.

* Kan ik mijn zending retour sturen ?. Ja als het niet aan u wensen voldoet dan kan dat. De kosten van retour zending zijn geheel voor uw rekening. Stuur eerst een mailtje dat het retour komt. Zorg dat het goed verpakt is , dit om beschadiging te voorkomen. Het aankoopbedrag wordt na ontvangst retourzending op uw rekening terug gestort. Artikelen die op verzoek zijn voorzien van een naam , kunnen helaas niet worden geruild.