Even voorstellen

Hallo, ik ben Ton Gunther.

Als ik ook maar even een tijd over heb  , wil ik graag creatief bezig zijn. Vooral nadat ik jaren geleden een borduurmachine heb gekocht. Er ging een nieuwe wereld voor mij open. Iedereen in de naaste omgeving kreeg een geborduurd cadeautje. Maar ik wilde graag iets nieuws proberen , en zo werd de eerste zwemtas gemaakt, natuurlijk met de naam erop geborduurd en een leuke afbeelding.

Daarna was het de beurt aan een rugzak met Dora erop , en zo volgde er nog meer. De leuke reacties die hier op kwamen , spoorde mij aan om nog meer leuke en unieke tassen/rugzakken te maken. Vaak krijg ik ook het verzoek om een rugzak te maken voor een jarige job ,of kindje wat nog geboren moet worden.

Meestal wordt dan in overleg de kleur en thema bepaald, en de rest wordt uitgevoerd in een leuke creatie door”Ep & Apie”. In middels zijn er nog meerdere creaties bij gekomen. Zo worden er nu handdoeken ,t shirts en slabbetjes geborduurd. Ook zijn er nu artikelen op de site te vinden die het goed doen als klein cadeautje , zoals de tasjes met knuffeltje , of een schort voor de kleine kok.

En dan is er nu na jaren, en vele tassen/ rugzakken later, de site van  “Ep & Apie”