Even voorstellen

Ik ben Ton Gunther.

Als ik ook maar even een beetje tijd over heb  , wil ik creatief bezig zijn. Vooral nadat ik jaren geleden een borduurmachine heb gekocht. Er ging een nieuwe wereld voor mij open. Iedereen in de naaste omgeving kreeg een geborduurd cadeautje. Maar ik wilde steeds iets nieuws proberen , en zo werd de eerste zwemtas gemaakt, natuurlijk met de naam erop geborduurd. Daarna was het de beurt aan een rugzak met Dora erop , en zo volgde er nog meer. De leuke reacties die hier op kwamen , spoorde mij aan om nog meer leuke en unieke tassen/rugzakken te maken. In middels zijn er nog meerdere creaties bij gekomen. Zo worden er nu handdoeken ,t shirts en slabbetjes geborduurd. Ook zijn er nu artikelen op de site te vinden die het goed doen als klein kadootje , zoals de tasjes met knuffeltje , of een schort voor de kleine kok.

En dan is er nu na vele jaren, en vele tassen/ rugzakken , de site van  “Ep & Apie”